Szatmári Feri különleges főzelékei a Korkóstolóban

Hallgassa meg!

– Szatmári Feri főzelékeit sokan ismerik és szeretik az általa írt Főzelékes Feri néven futó blogból. Most azonban nem csak virtuálisan, de kézbe vehetően is olvashatóak lesznek a receptjei. Az újítás házhoz jön, és most már nemcsak a különleges fűszerezésű főzelékekről, de az izgalmas gyümölcsös íz kombinációkról is olvashatunk a szakácskönyvében.

– Egy földrajztanár meg egy szociológus gondolt egy nagyot, aztán kedvenc utcájuk elhagyatottan álló és lepukkant, egykori gyorséttermi helyét átváltoztatta a mesés keletté. És nem álltak meg itt. Ma nemcsak inni és enni adnak a betérőknek, hanem ingyen olvasnivalókat is. A Kelet nevű kávézóban, bisztróban ugyanis megannyi ázsiai és indiai jellegű íz és hangulat mellett könyvtár is van.

– Egy spaghetti carbonarat és egy aglio olio e peperoncino-t bármikor összedob. Egyébként pedig nagyon szereti az anyukája főztjét is, szóval a magyaros konyhát. Interjú Talmácsi Gáborral, a MotoGP 125ccm-es kategóriájának 2007-es világbajnokával, aki ma a saját csapatának sikereit egyengeti a motorsport világában. Arról mesél, hogy honnan ez a különleges vonzódás az olasz konyha iránt és, hogy miben speciális egy motorversenyző étrendje.

Fotó: szatmariferi.blog.hu

Korábbi adások >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább