RONDÓ - 'Aznavour' a Bethlen Téri Színházban

Október 30-án 12:30-tól RONDÓ nemzetiségi magazin az M1-en

AZNAVOUR a BETHLEN TÉRI SZÍNHÁZBAN
Egy csepp Párizs… sok dal, szerelmek… és Piaf egy gondolatébresztő, de könnyű színházi estében. Az Urartu Örmény Színház legújabb darabja a francia sanzon koronázatlan királya, az örmény származású Charles Aznavour életének pillanatképeit fűzi egybe a gyermekkortól a világhírnévig. Az alkotók ezzel a darabbal tisztelegtek az idén 90 esztendős örmény származású zeneszerző előtt.

AZ ÉN ISTENI VÁLÁSOM – a Teatr Ludowy Budapesten
A folytatásban egy lengyel monodrámára invitáljuk Önöket. A krakkói TEatr Ludowy immár hetedik alkalommal szerepelt a magyarországi lengyel közönség előtt.

ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK 2014
Október 12. az önkormányzati választások napja volt. A nemzetiségi részvételről, adatokról a Nemzeti Választási Iroda elnökét kérdeztük.

ZENE A SZEMNEK – ezzel a címmel nyílt meg Dukay Barna tipográfus kiállítása a Lengyen Múzeumban. A tárlat november 28-ig várja a látogatókat kedd-szerda-csütörtöki napokon 12-16 óra között.

GYÖNGYSZEMEK – kortárs bolgár zene
Adásunk végén Szegedre látogatunk, ahol a bolgár napok keretében, a Szegedi Zeneakadémián „Gyöngyszemek” címmel a bolgár modern zongoraművekből kaptunk ízelítőt.

Vissza a műsor oldalára>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább