– Tavasszal életbe lépett a Magyar Élelmiszerkönyv kézműves élelmiszerekre vonatkozó irányelve, amely meghatározza, hogy mi tekinthető kézműves (míves) élelmiszernek – Az új szabályozás korlátozza azokat az eseteket, amikor a kifejezetten ipari módon előállított élelmiszereket, még ha kiváló minőségűek is, kézműves élelmiszerként értékesíthetik. A szabályozás kapcsán beszélgetünk a kézműves termékekről, tapasztalható-e változás a szabályozást követően? Mindig kézműves terméket vásárolunk-e, amikor a címkén ezt jelőlik?
– Kezdődik az óvoda, a nyári szünet után sok gyerek kezdi, újra kezdi az óvodát. A beilleszkedésről… Milyen problémák merülhetnek fel és azokat, hogyan kezelje a szülő? Mire és hogyan készítse fel a szülő a gyermeket? Mit tegyünk, ha a gyermek nem akar óvodába menni?
– Az érzelmi intelligencia. Az érzelmi intelligencia kihat az egész életünkre. Sok ember számára az érzelmek kifejezése, tudatosítása tiltott terület: a sebezhetőségét, érzékenységet el kell rejteni, dühösnek lenni hiba, felszabadultan örülni pedig gyerekes. Az érzelmek megélése azonban az egész életünkre pozitívan hat.
– Keresik a legfittebb munkahelyeket. Akár háromszoros megtérülést is hozhat a munkavállalók egészségébe fektetett összeg egy-egy vállalatnak. Ráadásul a dolgozók rendszeres mozgása növeli a kreativitást, szerepet játszik a hatékony munkavégzésben és közösségépítő hatása van. A Legfittebb Munkahely Felmérés második alkalommal indul hazánkban azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi egészségfejlesztés fontosságára, és hogy díjazza a dolgozók egészségéért aktív szerepet vállaló hazai vállalatokat.
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.