Táncházzal ért véget a Fölszállott a páva döntője

Táncházzal ért véget a Fölszállott a páva döntője

A népi tehetségkutató műsor táncháza a döntő után egy meglepetés vetítéssel kezdődött. A délelőtti próbákon a résztvevőket arról kérdezték, milyennek képzelnék el a „gyermek pávát”. Az est első vetítése után Herczku Ági kommentálta a nézői üzeneteket, majd Novák Péternek adta a szót, aki Tímár Böskével, dr. Szabó László Zsolttal, valamint a Fölszállott a páva idei közönség-kedvencével beszélgetett.

 

A fokozott hangulatban a műsorvezetők kézről kézre adták a riportalanyokat, többek között Tintér Gabriellát, Kacsó Hanga Borbálát, Vaszi Leventét, Balogh Károlyt, a Kaszai- Fundák párost, illetve felajánlottak egy díjat Salamon Somának és Dudás Klárának. A héten a pávások is készültek a húsvétra, amit a stáb egy kisfilm formájában örökítettek meg.

A Fölszállott a páva új évadának egyik újdonsága, hogy a műsorkészítők minden korábbinál nagyobb betekintést igyekeznek nyújtani a verseny kulisszáiba, így ezúttal az online közvetítés a televíziós adás után is folytatódott a stúdióban szervezett táncházzal és beszélgetéssel.

A népi tehetségkutató versenyben előadott produkciókat már visszanézhetik az érdeklődők a www.mediaklikk.hu/pava oldalon.

Olvasson tovább