×

Az élet megy tovább

70. rész: Juliának elmagyarázzák, hogy a gyógyuláshoz műtétre van szükség és Manuela lesz a májdonor. A sok izgalom összehozza a családtagokat és a két testvér kibékül egymással. Dora nehéz döntésre szánja el magát, Victoria pedig a hírekből értesül egy igen kellemetlen tényről. Rodrigo és Ana úgy érzik, rájöttek a boldogságuk nyitjára, a kérdés csak az, vajon kit választanak?

A sorozatról: Drámák, érzelmek, indulatok itatják át egy nem éppen hagyományos család mindennapjait, ahol Ana, a feltörekvő teniszcsillag próbál megfelelni anyjának, Evának, aki imádott lánya karrierje miatt mindent feladott az életben, másik lányáról, Manueláról szinte megfeledkezve. Ennek ellenére a két testvér egymás igaz barátai, ám az élet néha váratlan helyzeteket produkál. Ana egy véletlen baleset folytán kómába esik. Szeretett húga, Manuela kezdi el felnevelni kislányát, Juliát, annak apjával, Rodrigóval együtt. Ana évek múlva felébred és mindenre emlékszik, ám a körülmények addigra megváltoztak. Az élet ment tovább…

A hazájában több díjat is nyert, 70 részes brazil telenovella főszereplői többek között Marjorie Estiano, Rafael Cardoso és Fernanda Vasconcellos.

Az élet megy tovább – M1  minden hétköznap délután!

Brazil romantikus sorozat, 47 perc, 2011

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

Feliratozva a Teletext 111. oldalán.

Eredeti hang digitálisan.

rendező: Leonardo Nogueira, Jayme Monjardim, Fabrício Mamberti, Teresa Lampréia
forgatókönyvíró: Álvaro Ramos
operatőr: Roberto Soares do Nascimento
producer: Jayme Monjardim
vágó: Rosemeire Barros, Ubiraci de Motta

szereplők:
Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo)
Marjorie Estiano (Manuela Fonseca)
Nicette Bruno (Iná Fonseca)
Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca)
Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca)
Paulo Betti (Jonas Macedo)
Regiane Alves (Cris Oliveira)

Videó ajánló

Olvasson tovább