Az online táncház hangulata elérte a Duna World-öt

 

Az első középdöntő utáni Online Táncház már nem is volt igazán online. A garantáltan jó hangulat megnevezése ugyanis ma estétől: „Táncház”, hiszen ezentúl minden héten jelentkezik majd a Duna World csatornán.

Miután megnéztük, hogy mi történik, amikor az első középdöntő résztvevői összegyűlnek sütni, főzni, mulatozni, pálinkázni, Herczku Ági a nézői szavazás nyertesével beszélgetett.

A mai Táncházban a fellépőket alig lehetett elkapni , Novák Péter azonban mégis készített néhány interjút. Első körben Szalonnával (Pál István) és édesapjával (Pál Lajos), majd Héra Éva néprajzkutatóval beszélgetett. Az est folyamán nem lehetett elmenni a SZERELEM témája mellett sem, ezért a műsorvezető elcsípte a Kaszai Lili-Fundák Kristóf, valamint Herczeg Hajnalka Anikó és Hajdara Tamás párosokat.
A már megszokott nézői levelek mellett a rajongók skype-on is üzentek kedvenceiknek.

A Fölszállott a páva új évadának egyik újdonsága, hogy a műsorkészítők minden korábbinál nagyobb betekintést igyekeznek nyújtani a verseny kulisszáiba, így ezúttal az online közvetítés a televíziós adás után is folytatódott a stúdióban szervezett táncházzal és beszélgetéssel.

A népi tehetségkutató versenyben előadott produkciókat már visszanézhetik az érdeklődők a www.mediaklikk.hu/pava oldalon. A műsor a második élő középdöntővel folytatódik április 12-én, ahol tizenkét produkció versenyezhet a döntőbe jutásért.

Olvasson tovább