A Napközben március 27-i adása

1. Lídósítás: Egyre több balatoni település készül fövenyessé alakítani a strandjait, az idén nyárra elkészülhet az eddigi leghosszabb szakasz, amelyet Fonyód központi strandján építenek ki. A törekvés azontúl, hogy vonzza a kisgyermekes családokat a strandokra, segít visszaállítani – ha csak csekély hányadban is – a tó eredeti állapotát, Minden újabb fövenyes partszakasz egy kicsit növeli is a tó mederterületét.

Hallgassa meg!

2. Társas magány, avagy a netes párkeresés előnyei, buktatói. A virtuális kapcsolat mit, hogyan és meddig helyettesít? Miért jó a társkereső oldalakon ismerkedni? Milyen buktatói vannak? Mire figyeljenek a párjukat ott keresők, hogy ne váljanak becsapottakká?

Hallgassa meg!

3. Bankkártya: Elektronikus, dombor-nyomott, virtuális? Biztos, hogy jó bankkártyát használunk? Biztos, hogy jól használjuk? Melyiknél mire kell figyelni? Melyiket mikor jó használni?

Hallgassa meg!

4. Úszásoktatás, vízbiztonság. Mikor érdemes elkezdeni a gyermekek úszásoktatását? Miért fontos, hogy megtanuljanak úszni? Uszoda, vagy nyílt víz? Képzett oktató, vagy úszni tudó felnőtt? Ki számít jó edzőnek? Kire bízzuk gyermekeinket?

Hallgassa meg!

Videó ajánló

Olvasson tovább