Napközben: fellendülőben a turizmus...

1.Fellendülőben a turizmus. Közeledik a tavaszi fesztivál szezon. Közzétették a legvonzóbb magyar települések listáját. Egyes helyekre miért járnak sokkal többen, mint más településekre? Mennyire köszönhető ez a hely adottságainak, az attrakcióknak, a fesztiváloknak?

2.A magyar fotók, avagy művészetünk rejtett kincsei.  Hol, milyen állapotban őrzik kincseinket? Hol, kik férhetnek hozzájuk? Kik nézhetik meg?

3. Együnk zöldséget, gyümölcsöt! Vitamintablettákkal nem lehet ugyanazt a hatást elérni, mint amit ezek az élelmiszerek kifejtenek. Az influenza-időszakban pedig még nagyobb szükségünk van a támogatásra. A különböző statisztikák mást és mást mondanak arról, mennyi gyümölcsöt fogyasztanak a magyar felnőttek és gyerekek. A felnőttek gyümölcsfogyasztási szokásainak átalakítására már csak azért is szükség van, mert rendkívül fontos a szülők példamutató szerepe.

4. Csapatépítés: Fizetett szabadság, pihenő, vagy komoly munka az egyes ember csapattaggá válásában, önfejlődésében. Mitől lesz egy csapat jó, jobb, mint egy másik? Mit tanulhat az egyén egy-egy tréningen? Hosszútávon mit profitálhatnak a cégek, intézmények, hogy ilyenekre küldik, viszik munkatársaikat?

Olvasson tovább